info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

GRAVIHEL je visokoprofesionalni mix sistem za zanatlije koji se sastoji od 23 univerzalne paste (3 aluminijumske) i trenutno 15 razli─Źitih veziva. Sistem dozvoljava kupcima da kreiraju vi┼íe od 8350 nijansi u svim kvalitetima (RAL, RAL design, NCS, Afnor, British Standard i formulacije za komercijalna vozila (Mobifleet)).

 

Asortiman proizvoda obezbe─Ĺuje kupcima visok nivo fleksibilnosti i brz odgovor sa optimalnom koli─Źinom zaliha i malim po─Źetnim tro┼íkovima ulaganja u opremu za me┼íanje i identifikaciju boja. GRAVIHEL proizvodi se izdvajaju od drugih po odli─Źnoj mo─çi pokrivanja, GRAVIHEL paste su veoma koncentrovane (tako─Ĺe omogu─çavaju odnos me┼íanja 90:10 sa 1K i 85:15 sa 2K premazima).

 

GRAVIHEL veziva se nalaze u kantama od 5 i 20 litara sa fiksnom zapreminom. Ovo omogu─çava kupcima da koriste razli─Źit odnos veziva i pasti i na taj na─Źin ih savr┼íeno prilagode svojim potrebama i bud┼żetu, kao i da obezbede optimalnu proporciju izme─Ĺu kvaliteta i cene. Prethodno punjena veziva omogu─çavaju brzu i laku pripremu naj─Źe┼í─çe naru─Źivanih zapremina od 5 i 20 litara.

 

Kombinuju─çi svoje iskustvo u koloristici u┬áoblasti repariranja automobila, pripremili smo obimne materijale koje ─Źine ton karte i posteri sa karakteristikama boja, dopunjene Colour Finder-om i Colour Cube spektrofotometrima.

gravihel
Posetite naš veb-sajt za više informacija o GRAVIHEL-u

prajmerima, 1K i 2K završnim premazima, 2K HS završnim premazima, dvojslojnim završnim premazima i 2K epoksidnim emajlom.