info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Zaštitni premazi

Razni klimatski uticaji i uslovi ┼żivotne sredine mogu prouzrokovati ozbiljnu ┼ítetu na ─Źeli─Źnim objektima i konstrukcijama. Na┼íi za┼ítitni sistemi su projektovani tako da podnose razli─Źite nivoe pritiska i garantuju bezbednost u┬áoblasti snabdevanja energijom, saobra─çaja, gra─Ĺevine i mnogih drugih industrijskih sektora.

 

Od strujnih dalekovoda preko mostova do ─Źeli─Źnih konstrukcija ili industrijskih postrojenja: premazi visokog kvaliteta ÔÇô na bazi rastvara─Źa, sa malim udelom rastvara─Źa i na bazi vode ÔÇô otporni su na najve─çe uticaje prouzrokovane hemikalijama, promenama temperature i uticajima ┼żivotne sredine. Pored toga,┬áprotivpo┼żarni premazi┬ánude za┼ítitu konstrukcije zgrade od ru┼íenja u slu─Źaju po┼żara.

 

Svi na┼íi proizvodi prevazilaze me─Ĺunarodne standarde. Dizajnirani su u svetlu na┼íe svesti o zna─Źaju kontrolisanja korozivnih procesa. Stoga, na┼íi za┼ítitni premazi su pouzdani, optimalni i u┬ápotpunosti prilago─Ĺeni┬áspecifi─Źnim potrebama na┼íih kupaca.

 

Kupci se mogu osloniti na┬áodli─Źnu uslugu i tehni─Źku podr┼íku┬áiskusnog me─Ĺunarodnog tima. Na┼íi eksperti obezbe─Ĺuju procene postoje─çih za┼ítitnih re┼íenja, pripremaju optimizovane predloge i tehnologije neophodne za ┼żeljenu dugotrajnost zgrade ili projekta i, kona─Źno, vr┼íe merenja i nadzor u fazi nano┼íenja.

Zastitni-premazi

Na┼í sistem za┼ítitnih premaza doprinosi bezbednosti u mnogo razli─Źitih sektora, na primer:

 • Putna infrastruktura┬áÔÇô mostovi, vijadukti, za┼ítitne ograde, vertikalna signalizacija, drena┼żne cevi
 • ┼Żelezni─Źka infrastruktura┬áÔÇô mostovi, tuneli, elektri─Źne mre┼że, signalizacija, oprema za dizalice
 • Luke┬áÔÇô kranovi, pristani┼íta, cevovodi, silosi, cisterne, pomo─çni objekti
 • Naftna industrija┬áÔÇô naftne platforme i pumpe, skladi┼íta, rezervoari i cevovodi
 • Elektri─Źna industrija ÔÇô hidroelektrane, termoelektrane, nuklearne elektrane, mre┼że za snabdevanje elektri─Źnom energijom (dalekovodi i ┼żice/vodovi).
Tako─Ĺe vam preporu─Źujemo da pogledate na┼íe web stranice:
Sistemi za cinkovanje

REMCOR sistem za cinkovanje je metod nanošenja katodne zaštite od korozije bez korišćenja struje. Dodatni površinski premazi poboljšavaju zaštitu. Sistem premaza je posebno projektovan da obezbedi visokokvalitetnu zaštitu od korozije sa prilagodljivim karakteristikama.

 

REMCOR sistemi za cinkovanje su se pokazali kao pravi izbor zbog velikog broja mogu─çnosti primene, od automobilske i gra─Ĺevinske industrije do obrade komercijalnih vozila, poljoprivrednih ma┼íina kao i uop┼íteno za ma┼íinstvo. Sastoji se od prajmera (REMCOR BASE) i finalnog premaza (REMCOR TOP). Ovo omogu─çava optimalno prilago─Ĺen sistem sa vi┼íestruko funkcionalnim karakteristikama.

OSOBINE:

 

 • visoka za┼ítita od korozije
 • osobine trenja
 • dobra otpornost na adheziju┬á┬ái┬áabraziju
 • visok nivo otpora na hemikalije
 • elektri─Źna provodljivost
 • izuzetno tanak sloj (8-12 mikrona)
 • u┼íteda resursa
Sistemi-za-cinkovanje

REMCOR ÔÇô Budu─çnost je u cinku