info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Premazi u prahu

Sve ve─çi zahtevi sa kojima se susre─çemo u segmentu industrijskih premaza su na┼íi svakodnevni izazovi na koje uspe┼íno odgovaramo sa re┼íenjima u delu premaza u prahu KANSAI HELIOS Grupe. Na┼íi sistemi premaza u prahu rezultat su sada┼ínjih inovacija, tehni─Źke stru─Źnosti i napredne tehnologije koja nam omogu─çava odgovore na sve zahteve tr┼żi┼íta. Premazi u prahu nemaju rastvara─Źe, ekolo┼íki su prihvatljivi┬ái┬áekonomi─Źno isplativi┬ápa se svojim zna─Źajem name─çu kao funkcionalni premazi budu─çnosti.

premazi-u-prahu
Premazi-u-prahu-rembrandtin

Podru─Źja primene

KANSAI HELIOS Grupa proizvodi ┼íiroku paletu premaza u prahu. U ponudi su ─Źetiri vrste: poliesterski premazi u prahu, epoksidni premazi u prahu, hibridni premazi u prahu i poliuretanski premazi u prahu. Pored dekorativnih i za┼ítitnih premaza u prahu za primenu u enterijeru i eksterijeru, pru┼żamo pravo re┼íenje i tehni─Źku podr┼íku za potrebe tr┼żi┼íta.

  • ACE:┬ápoljoprivredne ma┼íine, ba┼ítenske ma┼íine, transportna tehnika, ba┼ítenska oprema itd.
  • Ure─Ĺaji:┬áhladnjaci, pe─çi, greja─Źi vode, ure─Ĺaji za grejanje itd.
  • Arhitektura:┬áramovi prozora, fasadni elementi, saobra─çajni znakovi, predmeti za rasvetu, ograde itd.
  • Elektri─Źna ku─çi┼íta:┬áupravlja─Źki ormari─çi, ostala ku─çi┼íta itd.
  • Name┼ítaj:┬ávrtni name┼ítaj, kancelarjiski name┼ítaj, name┼ítaj za kampovanje itd.
  • Keramika:┬áposu─Ĺe, ┼íolje, vazne itd.
  • Automobili: ko─Źnice, opruge itd.
Vaša prednost

Na┼íli klijenti imaju izbor izme─Ĺu vi┼íe od 750 razli─Źitih RAL tonova koji su odmah dostupni ili zatra┼żiti prilago─Ĺavanje re┼íenja koje bi proizvodili prema posebnim zahtevima kupca. Na┼íe moderne laboratorije za istra┼żivanje i razvoj omogu─çavaju nam da efikasno reagujemo na specijalne zahteve, a na┼íi premazi u prahu imaju Qualicoat i GBS sertifikate. Mo┼żemo proizvoditi male i velike koli─Źine pojedinih pra┼íkastih premaza.

 

Za više informacija o našim premazima u prahu, njihovim prednostima, karakteristikama i primeni, pogledajte naš katalog proizvoda:

Transferi

Katalog - PDF(2,82MB)