info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Premazi za ┼żeleznice

KANSAI HELIOS kombinuje svoju stru─Źnost iz oblasti ┼żelezni─Źkih premaza u brend pod imenom RAILTEC. Na┼íi premazi za ┼żeleznice postavljaju standarde za lako nano┼íenje, atraktivan dizajn i trajnu za┼ítitu od korozije. Sa RAILTEC proizvodima obuhvatamo sve zahteve iz oblasti premaza za ┼żeleznice i nudimo veliki izbor razli─Źitih tipova premaza: na bazi rastvara─Źa, na bazi vode, jednokomponentni sistemi, dvokomponentni sistemi i mase za izravnavanje.

 

Svi na┼íi proizvodi garantuju najjednostavniju primenu. Oni su┬áekolo┼íki prihvatljivi, uskla─Ĺeni sa lako isparljivim organskim jedinjenjima,┬álako se popravljaju i brzo su┼íe. ┼átite vozove od korozije, promena boje, grafita i drugih o┼íte─çenja ÔÇô i to trajno. Ekonomi─Źnost je zagarantovana.

 

Mi smatramo da su inovacija, izgled i dizajn izuzetno bitni. Dekorativni efekti su bitniji nego ikad, posebno u javnom prevozu. Na┼íi premazi omogu─çavaju veliki izbor dizajna: metalik i drugi efektni premazi su mogu─çi i na najrazli─Źitijim povr┼íinama.

Premazi-za-zeleznice

Helios nudi┬ádevet razli─Źitih sistema premaza za ┼żeleznice na bazi rastvara─Źa.

Asortiman Rembrandtina sadr┼żi┬ápremaze na bazi vode, premaze na bazi rastvara─Źa┬ái┬ámase za izravnavanje:

Helios i Rembrandtin industrijski premazi za ┼żeleznice su razvijeni, odabrani i prilago─Ĺeni pojedina─Źnim potrebama na┼íih kupaca, o ─Źemu svedo─Źi veliki broj┬ásertifikata┬ái┬ápreporuka. Odobreni su od strane┬áJSC Instituta za istra┼żivanje ┼żeleznica┬á(VNIIZHT) i navedeni u skladu sa┬áGOST standardima.

 

Ponosno slu┼żimo svojim kupcima, proizvo─Ĺa─Źima u me─Ĺunarodnoj industriji za proizvodnju ┼żelezni─Źkih vozila u vi┼íe od 40 zemalja ┼íirom sveta ÔÇô od┬áMAGLEV┬á┼żeleznica u ┼áangaju do najnovije serije┬áSBB ┼ívajcarskih ┼żeleznica.