info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Dekorativni premazi

Ne mo┼żemo ni da zamislimo svet bez boja. Zato ┼żelimo svima da omogu─çimo da urede svoj svet onako kako ┼żele, sa┬á┼żivahnim bojama┬ákoje donose radost i┬áumetni─Źku inspiraciju. Nano┼íenje boja i┬ápremaza je postalo toliko jednostavno da su mnogi proizvodi dostupni za samostalnu upotrebu ali na┼í asortiman proizvoda nudi napredne proizvode za profesionalce. Uz pomo─ç na┼íeg ┼íirokog asortimana brendova za za┼ítitu i┬ádekoraciju razli─Źitih povr┼íina, poku┼íavamo da prilagodimo boje ┼żeljama i┬ápotrebama kupaca, kao i┬ásvetskim trendovima.

Helios brend

Helios┬ábrend, najve─çi Deko brend u KANSAI HELIOS Grupi, nudi ┼íirok asortiman premaza za za┼ítitu i dekoraciju razli─Źitih povr┼íina. Podbrendovi BORI, TESSAROL, NITRO, SPEKTRA i IDEAL predstavljaju rezultat neprekidnog unapre─Ĺivanja i sinonime za vrhunski kvalitet i premaze koji ne ┼ítete ┼żivotnoj sredini.

ZVEZDA brend

Savremen, lako razumljiv, ─Źist ÔÇô novi┬áZVEZDA brend, nastao je kombinacijom najboljeg od dva brenda sa dugogodi┼ínjom tradicijom, prepoznatljivim kvalitetom i zna─Źajnom pozicijom na tr┼żi┼ítu, ZVEZDA i DUGA.┬áZVEZDA sada objedinjuje osam podbrendova za razli─Źite oblasti primene:┬áDurlin, Nitro, Dekorin, Lignoluks, Zvezdapol, Fasakril, Betakol, Palas.

Zorka Color

Zorka Color je dobro poznat brend, sa dugom tradicijom na tr┼żi┼ítu Srbije i ostalim tr┼żi┼ítima regiona. Vrlo kvalitetan i prepoznatljiv brend boja i premaza za razli─Źite povr┼íine. Sa svojim podbrendovima, Zorka Color nudi sveobuhvatan i bogat portfolio za profesionalne i krajnje korisnike.

logo zorka kolor

Belinka

Belinka┬áse bavi za┼ítitom drveta ve─ç skoro pedeset godina tako ┼íto razvija nova i┬áusavr┼íava postoje─ça sredstva koja ┼ítite i pobolj┼íavaju izgled drveta. Na┼íi eksperti razvijaju i prate svetske trendove u oblasti premaza, a tako─Ĺe i usvajaju sirovine kojima unapre─Ĺuju kvalitet Belinka proizvoda uglavnom namenjenih krajnjim korisnicima.

Chromoden

Chromoden┬ázadovoljava sve potrebe tr┼żi┼íta svojim ┼íirokim asortimanom lakova za parkete. ┼áirok izbor i dugogodi┼ínja tradicija obezbe─Ĺuju sinergiju u razvoju i sigurnost u sopstvenu ponudu.

Neostik

Neostik brend je predstavljen pre više od 50 godina kada je proizveden prvi kontaktni lepak za gumu. Poslednjih decenija, razvijen je širok izbor drugih vrsta lepkova za samouke majstore i profesionalce tako da danas brend Neostik više nego ikad predstavlja sinonim za jake lepkove visokog kvaliteta.