info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Član globalne grupe premaza

KANSAI HELIOS je član grupe KANSAI PAINT, jedne od vodećih proizvođača boja i premaza u svetu. Sa proizvodnjom, distribucijom i prodajnim aktivnostima služimo globalnu bazu klijenata širom sveta. Pouzdanost, rast i razvoj su najvažnije vrednosti, koje pokreću naš svakodnevni posao, pomažući nam da kreiramo nove proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe naših klijenata.

Vi ste naš najvažniji kupac

KANSAI HELIOS pametni premazi definišu visoke standarde zaštite životne sredine, know-how, strast za inovacijama i podsticaj za kontinualna poboljšanja. Kupci su naš broj 1, a brza usluga jedna je od naših najvećih prednosti, zato su naši lokalni partneri na svim ključnim tržištima uvek na usluzi. Nudimo širok asortiman proizvoda i rešenja za sve vrste premaza, kroz mnoge renomirane brendove. KANSAI HELIOS je specijalizovan za segmentirana tržišta i u skladu sa tim pruža mnogo više od proizvoda prilagođenih svojim kupcima.

number1-228x300
Održivi razvoj u skladu sa zahtevima tržišta

KANSAI HELIOS ima jednu od najbolje opremljenih laboratorija u svetu i ulaže napor da stalno uvodi nove proizvode i razvija se u skladu sa zahtevima tržišta. Načela važnosti očuvanja životne sredine i održivosti primenjuju se u svim segmentima istraživanja i razvoja i procesima proizvodnje. Novi proizvodi i rešenja se razvijaju u pravcu smanjenja upotrebe resursa i negativnih posledica po životnu sredinu uz minimalnu emisiju štetnih gasova i potrošnju energije. Na ovaj način se znanje u KANSAI HELIOS grupi koristi za dobrobit naših kupaca i čitavog društva.

sustainability-e1482249796186
Vodeća pozicija uz pomoć poznatih brendova

KANSAI HELIOS nudi širok izbor premaza i rešenja za različite industrije, profesionalne korisnike i krajnje kupce, spajajući desetine pouzdanih brendova. Ponosno ističemo svoju vodeću poziciju u Evropi u proizvodnji boja za puteve, vodeću poziciju u svetu u trafo lakovima, jedan smo od najvažnijih evropskih proizvođača premaza za železnice i vodeća kompanija u segmentu dekorativnih premaza na tržištu. Takođe, KANSAI HELIOS je i provereni partner međunarodne automobilske industrije.

Inovacije

Za zaposlene u grupi KANSAI HELIOS najbitniji je naš inovativni duh, što znači da nikada ne prestaju težiti napredovanju i uvek su otvoreni za nova znanja. Stoga, inovacije se predstavljaju tržištima kroz nove proizvode i usluge, ali se takođe mogu uočiti u kompanijama unutar Grupe, proizvodnji i objektima za istraživanje i razvoj i unutar samih procesa.

 

Saznajte više o inovativnim proizvodima na našoj stranici KANSAI HELIOS Group.

innovation