info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Coil coating je trenutno jedan od najefikasnijih i najfinijih procesa premaza metalnih povr┼íina (─Źelika ili aluminijuma). To je neprekidni, u potpunosti automatizovan proces u kome dolazi do za┼ítite ─Źitave povr┼íine. ─îeli─Źne ili aluminijumske plo─Źe se namotavaju u kotur i spremne su za dalje kori┼í─çenje. Ovi proizvodi se uglavnom koriste u gra─Ĺevinskoj industriji kao i u oblastima ku─çnih aparata, automobilske i druge primenjene industrije.

 

KANSAI HELIOS proizvodi premaze visokog kvaliteta za coil coating aplikaciju. Katalog na┼íih proizvoda sadr┼żi ┼íirok asortiman razli─Źitih tipova prajmera, emajla i dekorativnih smola. Svi proizvodi su posebno dizajnirani da zadovolje razli─Źite potrebe kupaca i ispune najvi┼íe zahteve kada su u pitanju mehani─Źka, hemijska i UV otpornost. Pored toga, postoje odgovaraju─çi proizvodi za razli─Źite vrste coil coatinga. Pored sektora za istra┼żivanje i razvoj, za ovo je odgovoran i sektor za proizvodnju smole koji proizvodi sirovine za coil coating.

Coil-coatings

KANSAI HELIOS je ─Źlan presti┼żnog udru┼żenja┬áEuropean Coil Coating Association┬á(ECCA), najve─çeg i najuticajnijeg evropskog udru┼żenja proizvo─Ĺa─Źa limova, kao i korisnika i proizvo─Ĺa─Źa premaza u ovoj industriji.