info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Karijera

BUDITE DEO USPEÅ NOG TIMA!

HELIOS Srbija a.d. je članica KANSAI PAINT Grupe, vodećeg svetskog proizvođača boja i lakova.

Stremimo ka tome da nas korisnici naŔih proizvoda prepoznaju kao kompaniju koja pruža najbolji kvalitet u čitavom lancu koji čini know-how, napredna tehnologija, proizvodne karakteristike, aplikacija i servis kupcu.

 

Zbog kontinuiranog rasta i Å”irenja poslovnih aktivnosti kako na domaćem, tako i na ino tržiÅ”tima, unapređujemo i usavrÅ”avamo tim zaposlenih. Zainteresovani smo za Å”irenje naÅ”eg tima, novim, ambicioznim, mladim kadrovima, spremnim za fleksibilne oblike rada i uključivanje u procese obuka, sticanje znanja i iskustva u naÅ”im timovima u cilju zajedničkog napretka i dugoročne stabilnosti.

 

Pridružite se naÅ”em timu kaoĀ 

 

RADNIK ODRŽAVANJA – MAÅ INBRAVAR

 

Trenutno imamo potrebu za angažovanjem većeg broja kandidata hemijske, tehnoloÅ”ke, maÅ”inske i drugih struka u oblasti proizvodnje i magacinskog poslovanja u naÅ”oj fabrici u Gornjem Milanovcu.

 

Opis poslova:

 • Izvođenje maÅ”inbravarskih radova, održavanje opreme, alata i radnih prostorija
 • Formiranje specifikacije i ugradnja potrebnih delova i materijala
 • Kontrolisanje, održavanje i popravljanje maÅ”ina i opreme kako bi se uspeÅ”no održao kontinualni proces proizvodnjeĀ 
 • Izvođenje popravki na opremi (demontaže, dijagnostike, montaže, inspekcije, testiranja…)
 • VrÅ”enje hitnih intervencija na rashladnim i termičkim uređajima, mehaničkim i pneumatskim sistemima

 

Uslovi:

 • KV – SSS (III – IV stepen) ā€“ maÅ”inbravar, mehatroničar, vodoinstalater, energetičar, pneumatičar ili dr. tehnička struka
 • Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima održavanja

 

Profil kandidata:

 • Samostalnost u radu (sposobnost reÅ”avanja problema na opremi, od najjednostavnijih do najsloženijih)
 • Profesionalnost i pedantnost u radu
 • Orijentacija ka timskom radu

 

Nudimo:

 • Stručne obuke i treninge,Ā 
 • Rad u timu sa iskusnim majstorima
 • Mogućnost napredovanja
 • Zaposlenje u renomiranoj svetskoj kompaniji

 

Sprovodimo politiku zdrave radne i životne sredine i brinemo o zdravlju zaposlenih. Usmereni smo na uspostavljanje dobre radne atmosfere, obezbeđujući uslove za bezbedan rad i zalažući se za korektan odnos prema svim zaposlenima, obezbeđujući dugoročnu stabilnost i brojne benefite.

 

VaÅ”u prijavu možete poslati na adresu posao@kansai-helios.rs ili je predati lično na prijavnici kompanije Helios Srbija a.d., Radovana Grkovića 24, Gornji Milanovac, najkasnije do 30.01.2023. godine.

 

Sve prijave biće razmatrane u punoj poverljivosti, a biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. Prijavom na konkurs dajete pristanak za upotrebu informacija iz VaÅ”ih radnih biografija i propratnog pisma isključivo u svrhu aktivnosti vezanih za ovaj konkurs.Ā 

 

PodnoÅ”enjem prijave, saglasni ste da kompanije u okviru Kansai Helios Grupe,Ā  mogu da koriste, obrađuju i čuvaju dostavljene lične podatke isključivo u svrhu potencijalnog zaposlenja, najduže Å”est meseci od dana prijema ličnih podataka. Po isteku Å”estomesečnog perioda, lični podaci će biti izbrisani / trajno uniÅ”teni. Informacije o kompanijama u okviru Kansai Helios Grupe dostupne su na www.helios-group.eu. Kompanije u okviru Kansai Helios Grupe obavezuju se da će prikupljene lične podatke koristiti, obrađivati, čuvati i Å”tititi u skladu s važećim zakonima koji reguliÅ”u zaÅ”titu ličnih podataka, s ciljem njihovog uključivanja u postupke odabira slobodnih radnih mesta u kompanijama u okviru Kansai Helios Grupe, a ne prosleđivanja trećim licima. U bilo kom trenutku, tokom Å”estomesečnog perioda, pojedinac može opozvati saglasnost za obradu ličnih podataka, zatražiti njihovo brisanje / trajno uniÅ”tenje ili ostvariti bilo koje drugo pravo u skladu s važećim zakonodavstvom (pravo na pristup, pravo na prenosivost, pravo na ispravku). Pojedinac može dobiti dodatne informacije o obradi ličnih podataka ili ostvariti prava vezana za zaÅ”titu ličnih podataka, slanjem pisanog zahteva na:Ā gdpr@helios-group.info

Slične vesti