info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Pravno obaveštenje

Na veb lokaciji nalaze se op┼íte informacije o kompaniji┬á KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac i njenim pridru┼żenim kompanijama, informacije o poslovanju navedenih kompanija i njihovim proizvodima. Ovo obave┼ítenje odnosi se na svako lice koje poseti veb lokaciju; molimo vas da ga pa┼żljivo pro─Źitate.

Prilikom pristupa veb lokaciji┬áhttps://www.kansai-helios.rs korisnik┬ápotvr─Ĺuje┬áda prihvata uslove koji su ovde navedeni i da se sa njima sla┼że.

 

Opšti uslovi i odredbe

 

KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac┬á ÔÇô ┬áOp┼íti uslovi i odredbe kompanije

 

 

Podaci o kompaniji

Ime kompanije: Industrija boja i lakova KANSAI HELIOS Srbija Akcionarsko društvo Gornji Milanovac
Kratko ime kompanije: KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac
Registarski broj: 101152852
Poreski identifikacioni broj (PIB): BD 11109/2005
Br. Reg. ulo┼íka: 1-453-00 (Trgovinski sud u ─îa─Źku)
Sedište: Gornji Milanovac
Poslovna adresa: Radovana Grkovi─ça 24, 32300 Gornji Milanovac
Telefon: +381 (0)32 77 10 00
Fax: +381 (0)32 71 33 34
Kontakt: Kontaktirajte nas

 

 

Pravne informacije

 

Sva prava su zadr┼żana. Obave┼ítenje se odnosi na mati─Źnu stranicu i na sve podstranice na veb lokaciji┬áhttps://www.kansai-helios.rs. Sve informacije i sav materijal (tekst i slike) na veb lokaciji https://www.kansai-helios.rs za┼íti─çeni su autorskim i srodnim pravima i/ili pravima industrijske svojine koja su u vlasni┼ítvu kompanije HELIOS Srbija a.d. i/ili njenih pridru┼żenih kompanija. Korisnici mogu da koriste veb lokaciju www.kansai-helios.rs isklju─Źivo u li─Źne, nekomercijalne svrhe. Zabranjena je upotreba veb lokacije https://www.kansai-helios.rs na bilo koji drugi na─Źin, a naro─Źito u komercijalne svrhe.

 

 

Ograni─Źena upotreba informacija i materijala

 

Sve informacije i materijal (tekst i slike) koji su objavljeni na veb lokaciji┬áhttps://www.kansai-helios.rs mogu se reprodukovati isklju─Źivo u nekomercijalne svrhe, uz zadr┼żavanje svih navedenih upozorenja o autorskim i srodnim pravima i/ili pravima industrijske svojine. Navedene informacije i materijal ne smeju se kopirati, reprodukovati ili na drugi na─Źin distribuirati u komercijalne svrhe bez izri─Źitog pismenog odobrenja kompanije KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac i/ili njenih pridru┼żenih kompanija.

 

Svaka reprodukcija ili deo sadr┼żaja veb lokacije moraju biti ozna─Źeni znakom kompanije KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac, u skladu sa pravilima korporativnog identiteta ÔÇô sva prava su zadr┼żana. Veb https://www.kansai-helios.rs tako─Ĺe sadr┼żi informacije tre─çih lica i veze ka veb lokacijama tre─çih lica, pri ─Źemu kompanija KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac nije odgovorna za njihov sadr┼żaj i ne mo┼że dati nikakve garancije u vezi s njim. Ukoliko pose─çujete i koristite navedene povezane veb lokacije, odgovornost kompanije KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac u potpunosti je isklju─Źena.

 

Kompanija KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac mo┼że izmeniti ovo pravno obave┼ítenje u bilo kom trenutku i ono ─çe biti obavezuju─çe za korisnike u trenutno va┼że─çem obliku; stoga se korisnicima preporu─Źuje da se detaljno upoznaju sa njegovim sadr┼żajem prilikom svake posete veb lokaciji https://www.kansai-helios.rs. Zabranjena je upotreba veb lokacije https://www.kansai-helios.rs koja je u suprotnosti sa ovde navedenim pravilima. Korisnik koji koristi veb lokaciju https://www.kansai-helios.rs u suprotnosti sa ovde navedenim pravilima u potpunosti je odgovoran za svoje postupke.

 

 

Pravna odgovornost

 

Sve informacije i sav materijal na veb lokaciji┬áhttps://www.kansai-helios.rs isklju─Źivo su namenjeni u informativne svrhe. Kompanija KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac posve─çena je pru┼żanju ta─Źnih, a┼żuriranih i kompletnih podataka na veb lokaciji https://www.kansai-helios.rs, ali ne mo┼że garantovati njihovu ta─Źnost i potpunost i ne preuzima nikakvu odgovornost u tom pogledu.

 

Korisnici koriste veb lokaciju┬áhttps://www.kansai-helios.rs i sadr┼żaj objavljen na toj veb lokaciji na sopstvenu odgovornost. Ni kompanija KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac ni bilo koje drugo pravno ili fizi─Źko lice koje je doprinelo kreiranju i dizajniranju veb lokacije ili jo┼í uvek sara─Ĺuje na njenom a┼żuriranju, nisu odgovorni za bilo kakvu ┼ítetu koja mo┼że nastati prilikom pristupa informacijama na ovim veb lokacijama, prilikom njihovog kori┼í─çenja ili nemogu─çnosti kori┼í─çenja ili za bilo koju gre┼íku ili propust u pogledu njihovog sadr┼żaja.┬á

 

Kompanija KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac nije odgovorna za ┼ítetu (uklju─Źuju─çi ┼ítetu uzrokovanu virusima) koju bi korisnik mogao da pretrpi na svom softveru, mobilnom telefonu ili bilo kom drugom ure─Ĺaju i/ili aplikaciji koja se koristi za pristup navedenoj veb lokaciji, kao posledicu posete ili kori┼í─çenja veb lokacije https://www.kansai-helios.rs. Pored toga, kompanija KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac nije odgovorna za bilo koju vrstu ┼ítete koja mo┼że biti posledica upotrebe ili nemogu─çnosti upotrebe veb lokacije https://www.kansai-helios.rs. Kompanija KANSAI HELIOS Srbija a.d. Gornji Milanovac zadr┼żava pravo da u svakom trenutku izmeni veb lokaciju https://www.kansai-helios.rs na bilo koji na─Źin i bez obzira na razlog, bez prethodnog obave┼ítavanja, i ne preuzima odgovornost za bilo kakve posledice tih modifikacija.