info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Vesti

HELIOS Srbija a.d. dobitnik Nacionalnog priznanja za bezbednost i zdravlje na radu

Povodom obeležavanja „28. aprila” Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Uprava za bezbednost i zdravlje na radu, u saradnji sa socijalnim partnerima, organizovalo je takmičenje za dodelu Nacionalnih priznanja iz ove oblasti. 

 

U veoma jakoj konkurenciji i velikom broju prijavljenih kompanija, treće mesto na ovom takmičenju osvojila je kompanija HELIOS Srbija a.d. iz Gornjeg Milanovca, u kategoriji do 250 zaposlenih, prepoznata po posebnom doprinosu i afirmaciji bezbednosti i zdravlja na radu protekle godine. Od 2017. godine ova kompanija je članica KANSAI PAINT Grupe, vodećeg svetskog proizvođača boja i premaza, jedne od deset najboljih kompanija u industriji premaza na svetu. HELIOS Srbija a.d. raspolaže širokim asortimanom proizvoda i rešenjima za sve vrste premaza, kroz mnoge renomirane brendove. Kompanija je specijalizovana za segmentirana tržišta i u skladu sa tim pruža mnogo više od proizvoda prilagođenih svojim kupcima. Pouzdanost, rast i razvoj su najvažnije vrednosti kompanije HELIOS Srbija a.d., koje pokreću svakodnevni posao, pomažući kreiranju novih proizvoda i usluga koji zadovoljavaju potrebe klijenata.

 

Na svečanosti povodom Dana bezbednosti i zdravlja na radu, u ime Helios Srbija a.d. nagradu je primila Svetlana Ranković, rukovodilac službe HSE, a Povelju je uručila Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. 

 

„Nacionalno priznanje pokazuje da su stalne aktivnosti koje sprovodimo usmerene ka bezbednosti kako naših zaposlenih tako i eksternih saradnika i trećih lica, visoko vrednovane u široj zajednici. Takođe, ovo priznajnje daje podstrek i predstavlja obavezu da u narednom periodu radimo još uspešnije i bezbednije u svim segmentima poslovanja”, izjavila je Svetlana Ranković.

 

Nacionalna priznanja za doprinos unapređenju bezbednosti i zdravlju na radu dodeljuju se svake godine pravnim i fizičkim licima, odboru za bezbednost i zdravlje na radu, organizacijama i udruženjima. Vrste Nacionalnih priznanja koja se dodeljuju su Povelja “28. April”, Plaketa “28. April” i Pohvalnica “28. April”.

 

Slične vesti