info@kansai-helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Vesti

HELIOS Srbija a.d. dobitnik Nacionalnog priznanja za bezbednost i zdravlje na radu

Povodom obeležavanja ā€ž28. aprilaā€ Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji, Ministarstvo za rad, zapoÅ”ljavanje, boračka i socijalna pitanja, Uprava za bezbednost i zdravlje na radu, u saradnji sa socijalnim partnerima, organizovalo je takmičenje za dodelu Nacionalnih priznanja iz ove oblasti.Ā 

 

U veoma jakoj konkurenciji i velikom broju prijavljenih kompanija, treće mesto na ovom takmičenju osvojila je kompanija HELIOS Srbija a.d. iz Gornjeg Milanovca, u kategoriji do 250 zaposlenih, prepoznata po posebnom doprinosu i afirmaciji bezbednosti i zdravlja na radu protekle godine. Od 2017. godine ova kompanija je članica KANSAI PAINT Grupe, vodećeg svetskog proizvođača boja i premaza, jedne od deset najboljih kompanija u industriji premaza na svetu. HELIOS Srbija a.d. raspolaže Å”irokim asortimanom proizvoda i reÅ”enjima za sve vrste premaza, kroz mnoge renomirane brendove. Kompanija je specijalizovana za segmentirana tržiÅ”ta i u skladu sa tim pruža mnogo viÅ”e od proizvoda prilagođenih svojim kupcima. Pouzdanost, rast i razvojĀ su najvažnije vrednosti kompanije HELIOS Srbija a.d., koje pokreću svakodnevni posao, pomažući kreiranju novih proizvoda i usluga koji zadovoljavaju potrebe klijenata.

 

Na svečanosti povodom Dana bezbednosti i zdravlja na radu, u ime Helios Srbija a.d. nagradu je primila Svetlana Ranković, rukovodilac službe HSE, a Povelju je uručila Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapoÅ”ljavanje, boračka i socijalna pitanja.Ā 

 

ā€žNacionalno priznanje pokazuje da su stalne aktivnosti koje sprovodimo usmerene ka bezbednosti kako naÅ”ih zaposlenih tako i eksternih saradnika i trećih lica, visoko vrednovane u Å”iroj zajednici. Takođe, ovo priznajnje daje podstrek i predstavlja obavezu da u narednom periodu radimo joÅ” uspeÅ”nije i bezbednije u svim segmentima poslovanjaā€, izjavila je Svetlana Ranković.

 

Nacionalna priznanja za doprinos unapređenju bezbednosti i zdravlju na radu dodeljuju se svake godine pravnim i fizičkim licima, odboru za bezbednost i zdravlje na radu, organizacijama i udruženjima. Vrste Nacionalnih priznanja koja se dodeljuju su Povelja ā€œ28. Aprilā€, Plaketa ā€œ28. Aprilā€ i Pohvalnica ā€œ28. Aprilā€.

 

Slične vesti